activiteiten
 diensten
 tijdschrift
 25 jarig bestaan
 reacties leden
 jobs
 koppelingen
 gratis brochure
 home

Ter ere van ons 25-jarig bestaan wordt elkeen die informeert (via het invulblad verder op onze site) een mooie gratis balpen aangeboden!

 

Vlaanderens grootste vereniging voor alleenstaanden bestaat 25 jaar !!

We schrijven het jaar 1995.
Wat begon als een schamele poging om een aantal sociale en maatschappelijke noden van alleenstaanden en vrijgezellen uit West-Vlaanderen te lenigen, groeide uit tot de grootste Vlaamse vereniging in haar soort.
De actieradius van ODR beslaat tegenwoordig alle Vlaamse provincies.
In 25 jaar tijd mochten we méér dan 10500 leden verwelkomen.
Een veertigtal gedreven medewerkers houden - merendeels op vrijwillige basis - het vaandel hoog…

Of men nu zin heeft in een diepgaand gesprek, gewoon houdt van gezelligheid, een humoristische noot verkiest, streeft naar persoonlijke groei, of gedachten, gevoelens en ervaringen met anderen wil delen, alle activiteiten zijn erop gericht 'zichzelf en de anderen te (her)ont-dekken...' Dit is trouwens dé grote troef van de vereniging: een zo groot mogelijk aanbod voor élk niveau, élke leeftijd en élke wens.
Sommigen willen enkel hun vriendenkring en/of sociale contacten uitbreiden, anderen hopen hun toekomstige partner te ontmoeten, nog anderen zoeken alleen zinvolle en /of ontspannende vrijetijdsbesteding...
Ons volledige aanbod is gebundeld in onze 'Nieuwsbrief', een lijvig kwartaaltijdschrift voor de leden. Het is vooral opvallend hoe velen snakken naar dit warm-menselijk contact in levende lijve, in schril contrast met de steeds sneller lopende internetmolen waarmee je wel kan chatten met de andere kant van de wereld maar waar je je in een virtuele wereld bevindt waar je - toegegeven - je misschien in eerste instantie lekkerder voelt omdat je geen kleur hoeft te bekennen maar waarin je hoegenaamd ook niet weet met wie je écht te maken hebt...


(Foto: José Arteel)