activiteiten
 diensten
 tijdschrift
 25 jarig bestaan
 reacties leden
 jobs
 koppelingen
 gratis brochure
 home

Ter ere van ons 25-jarig bestaan wordt elkeen die informeert (via het invulblad verder op onze site) een mooie gratis balpen aangeboden!

Activiteiten

Wekelijks zijn er 6 ŗ 7 activiteiten. Deze vinden doorgaans plaats op vrijdag, zaterdag, zondag ťn feestdagen. Sporadisch ook op een weekdag. Op week- en vrijdagen zijn het meestal avondactiviteiten zodat wie overdag werkt, toch gemakkelijk kan komen. Op zaterdag en zondag zijn er naast namiddag- ook meestal avondactiviteiten. Wie 's avonds nog een dansje wil wagen, krijgt op deze manier voldoende gelegenheid om mensen te vinden die willen meegaan.

Voor wat de activiteiten betreft, hebben wij voor u een ruime waaier van mogelijkheden. Wie gewoon pure ontspanning zoekt, kan bij ons terecht voor gezellige etentjes in een exclusief kader, natuurwandelingen, dans- en countryavonden, dagtrips, karaoke, enz... Sportliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan o.a. schaatsen, bowling, zwemmen of badminton. Wie het zelfs wat avontuurlijker ziet, moet zeker de oriŽntatiecross en de teambuildingactiviteiten eens proberen. Gegadigden voor kunst en cultuur verwennen we met museabezoeken, film, kunstavonden met onder meer pianorecitals, poŽzie en plastische kunst. ODR organiseert ook diverse praat- en alternatieve avonden (van actueel eenvoudig tot filosofisch georiŽnteerd).
Er is dus voor elk wat wils!! De namiddagactiviteiten zijn bovendien kindvriendelijk.
Alleenstaanden met kinderen zijn dus zeer zeker welkom!

We organiseren onze activiteiten in West- en Oost-vlaanderen, Brabant, Antwerpen en Limburg.
Wij komen samen in Oostende, Brugge, Roeselare, Kortrijk, Menen, Ieper, Gent, Lokeren, Antwerpen, Turnhout, Herentals, Mechelen, Brussel, Leuven, Holsbeek, Ninove, Hasselt, St Truiden, Tongeren, Maaseik, Bree, enz...
Dit betekent dat u zich nooit ver hoeft te verplaatsen om nieuwe mensen te ontmoeten. Het spreekt voor zich dat de leden steeds de voorkeur geven aan activiteiten vlakbij, maar wij raden steeds aan ook ťťn van de activiteiten in de andere regio's met een bezoekje te vereren.
Onze vereniging stimuleert trouwens actief het carpoolen!!

Op deze activiteiten stellen onze medewerkers u graag voor aan de andere leden... Bij een eerste kennismaking met onze vereniging hoeft u dus geen drempelvrees te hebben. Bovendien staan wij open voor tips en suggesties van onze leden. Wie zelf ook eens een activiteit wil organiseren in zijn of haar regio, krijgt daar bij ons zeker de gelegenheid toe. Uiteraard staat ons team vaste medewerkers iedereen met raad en daad bij.

In het kader van de activiteiten heeft Vzw ODR deze 'KUNSTROUTE' opgezet. Doel is amateur-kunstenaars die lid zijn van onze vereniging, de kans geven om kennis te maken met bekende en minder bekende kunstenaars en de kans te geven om "eventueel" ook hun eigen kunst naar buiten te brengen. Voor deze route is er een groep gevormd met beeldende kunstenaars uit de regio West-Vlaanderen. Deze kunstroute krijgt ondersteuning van TOERISME LEIESTREEK.