activiteiten
 diensten
 tijdschrift
 23 jarig bestaan
 reacties leden
 jobs
 koppelingen
 gratis brochure
 home

Ter ere van ons 25-jarig bestaan wordt elkeen die informeert (via het invulblad verder op onze site) een mooie gratis balpen aangeboden!

Vzw ODR biedt u volgende diensten aan:

 • Adviesdienst
  Op deze dienst kunnen de leden terecht met allerlei problemen, zowel moreel als juridisch. Rouwverwerking, echtscheidingstoestanden, financiŽle impasse, depressie en faalangst zijn slechts enkele van de mogelijkheden waarvoor deze dienst ter beschikking staat. Gespecialiseerde medewerkers staan u bij of wij zorgen ervoor dat u met de juiste personen of diensten in contact komt.

 • Contactdienst
  Dit beslaat een waaier van activiteiten voor de leden zoals praatavonden,debat-avonden, film, koken, etentjes, wandelingen, musea, kunstavonden, volksspelen, bowling, schaatsen, reizen, interactieve groepsactiviteiten, enz... Er is te veel om op te noemen. Bovendien sluiten wij soms aan op sociale en culturele manifestaties of activiteiten zodat onze leden niet alleen hoeven te gaan. Alle activiteiten zijn erop gericht om onze leden voldoende gelegenheid te geven om andere alleenstaanden te ontmoeten in een spontane en ongedwongen sfeer. Bovendien krijgen onze leden vaak een extra uitnodiging voor een bepaalde activiteit. We stellen deze uitnodigingen samen naar gelang het wensenkader van de betreffende leden.

 • Selectiedienst
  Om het u nog gemakkelijker te maken om met de juiste mensen in contact te komen kan u als lid een zoekertje plaatsen in ons tijdschrift. Zoekertjes voor relaties nemen we echter niet op. Het credo van onze vzw is immers dat u pas een geschikte partner kunt vinden als u zich eerst open wilt stellen voor een ruimere vriendenschare. Zoekt u dus mensen met dezelfde interesses, zoekt u een sport- of danspartner, wilt u uw hobby met iemand delen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

 • Online-community
  Deze e-group is enkel toegankelijk voor leden van vzw ODR. Buitenstaanders hebben er geen toegang toe en kunnen de gegevens van de leden ook niet bekijken. Uw privacy is dus gegarandeerd. Onze internetgroep is een handig werkinstrument waarmee u, behalve onze activiteiten uiteraard ook carpool kan regelen! Alsook onze ledenrubriek een bezoekje brengen.