activiteiten
 diensten
 tijdschrift
 22 jarig bestaan
 onze meter
 reacties leden
 jobs
 koppelingen
 gratis brochure
 home

Ter ere van ons 22-jarig bestaan wordt elkeen die informeert (via het invulblad verder op onze site) een mooie gratis balpen aangeboden!

Martine Jonckheere:

"Door deze vereniging vergroot je je sociale netwerk op een eerlijke en gezellige manier!"

Paul Hanne, onze voorzitter, is een bezige bij. Naast onze vereniging is hij ook heel actief in de muziek-
wereld, zowel als klassiek pianist/componist als in hedendaagse genres. Eén van zijn projecten is de
band C'ris Wolf. De bassist van deze groep is Filip Moortgat, die vroeger bij o.a. Twee Belgen en Jo Lemaire speelde. Door de vriendschap tussen Paul en Filip, leerden we doorheen de tijd ook Filips echtgenote kennen én appreciëren. Bij het grote publiek is ze bekend als
Marie-Rose uit de tv-soap 'Familie'. Achter actrice Martine Jonckheere schuilt een heel fijn mens met het hart op de juiste plaats. Tijdens hun vele gesprekken heeft Martine talloze keren de werking van Paul én onze vereniging geprezen.
Ze heeft zich steeds heel betrokken getoond met zowel het welzijn van alleenstaanden als met onze vereniging op zich.

ODR mocht vorig jaar twaalf kaarsjes uitblazen en heeft dit uitgebreid in de pers gebracht. En net zoals een 12-jarige een vormpeter
of meter krijgt, vonden wij het als 'plechtige communicant' een zeer gepaste gelegenheid om Martine te vragen of zij onze meter wou zijn. Als iemand het meterschap van
ODR verdiende, was zij het wel...

Op 25 april 2007 hebben we in Gent een persmeeting georganiseerd. Voorzitter Paul en PR-verantwoordelijke José hebben de vereniging voorgesteld en verschillende leden en oud-leden hebben getuigenissen afgelegd over wat ODR voor hen betekent (of heeft betekend). Tijdens deze meeting heeft Martine ook officieel het meterschap aanvaard. Tijdens haar toespraak tot de talrijk opgekomen pers verklaarde ze:

"Van mijn vijf goede vriendinnen zijn er vier vrijgezel. Dit is echt opvallend. Ze worstelen met eenzaamheid en zien daar erg van af. Onderzoek wijst uit dat het aantal alleenstaanden voortdurend stijgt. Vandaar dat ik de v.z.w. ODR een goed initiatief vind. De vereniging spant zich in voor vrijgezellen maar is geen koppelbureau of geldklopperij. Het gaat er niet om huwelijken te fiksen maar wel om sociale contacten uit te breiden. Dit gebeurt aan de hand van leuke activiteiten. Door de vereniging vergroot je je sociale netwerk op een eerlijke en gezellige manier..."

Op 5 januari 2008 was meter Martine aanwezig op de nieuwjaarshappening van onze vereniging. In een gemoedelijke sfeer konden onze leden een hartelijk babbeltje met haar voeren. Ze maakte werkelijk voor iedereen alle tijd vrij! We zijn terecht fier op onze meter én vriendin Martine!